fbpx

Where to shop in Antwerpen

 

Tijdens deze mooie zomerdagen en de naderende sale is het ideaal om naar de bruisende stad Antwerpen te trekken. Keuze genoeg aan leuke winkeltjes en terrassen! Hier dé beste shopadressen op een rijtje.

  1. De Korte Gasthuisstraat en De Wilde Zee. Hier vind je niet alleen de lekkerste chocolatiers, maar ook véle winkels. Dit is echt het centrum met onder andere de winkels Supertrash, Marcoz (schoenenwinkel), & Other Stories, Cos en ga zo maar door.
  2. De Nieuwe Gaanderij (ingang via Huidevettersstraat of Korte Gasthuisstraat). Een kleine galerij waar je de Superga winkel kan vinden en voor superleuke schattige juweeltjes kan je terecht bij Jules & Co.
  3. Steenhouwersvest. Voor de niet-Antwerpenaren een nogal onbekende straat, maar kan je absoluut op je to-do lijstje zetten als je in Antwerpen gaat shoppen. Je vindt er een heel mooie juwelenwinkel IMaGiN, een leuke en gezellige  kledingwinkel Just Julia en nog veel meer fashionista-adresjes om te ontdekken.
  4. De Kammenstraat. Zeker de moeite om eens door te wandelen. Vooral een aanrader voor de stoere girls onder jullie. Ook ideaal voor als je met je boyfriend op stap bent aangezien er in deze straat voor de jongens wel wat te shoppen valt.
  5. Schuttershofstraat. Tijdens de sale kan het wel eens interessant zijn door deze straat te lopen. Of gewoon om veel fashion inspiratie op te doen en de mooie etalages te bewonderen natuurlijk.
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.