fbpx

Wil Katy wraak op Taylor?

 

Heb je Bad Blood van Taylor Swift al gehoord? Waarschijnlijk was je meteen fan, maar dat geldt niet voor iedereen. Katy Perry bijvoorbeeld was op zijn zachtst gezegd not amused…

Bad blood

In het nummer Bad Blood zingt Taylor over de slechte relatie tussen twee zangeressen. In de tekst verwijst ze een aantal keer naar liedjes van Katy, en daar was ze niet blij mee. Sterker nog, Katy zou zo boos zijn geworden op Taylor dat ze nu zelf werkt aan een nummer om wraak te nemen.

“Ze schrijft iets heel groots, waarin ze verhalen over Taylor gebruikt die ze van John Mayer heeft gehoord”, vertelt een bekende van Katy aan Heat Magazine. John heeft namelijk vroeger een korte relatie gehad met Taylor en ook over hem werd een wraaknummer geschreven, namelijk Dear John.

weer ruzie

Maar de twee maken niet alleen ruzie door haatnummers aan elkaar te schrijven. Zo waren ze laatst nog boos op elkaar vanwege hun achtergronddanseressen. De danseressen van Katy besloten laatst dat ze tijdelijk voor Taylor wilden werken, maar dat beviel ze niet waardoor ze teruggingen naar Katy. Dit maakte Taylor woedend en zou de haatgevoelens tussen de twee verder hebben versterkt.

Wordt vervolgd…

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.