fbpx

Win: 2x 50ml Perfume By Me

Een aantal maanden geleden kon je lezen hoe jij je eigen parfum kunt maken bij Perfume By Me, maar nu geven wij jouw eigen samengestelde parfum weg!

Altijd al gedroomd van hoe het is om je eigen parfum te maken? Perfume By Me is een website waar je op basis van je eigen samengestelde geuren je eigen parfum kunt maken. Afgelopen week opende Perfume By Me haar eerste winkel in de Kalvertoren in Amsterdam.  Het interieur van de winkel is omgetoverd tot het laboratorium van de website, waar je zelf met hulp van goed opgeleide medewerkers en de online tool van perfumebyme.com een parfum kunt creëren.  Dus als je er online niet uitkomt, dan kun je nu gewoon lekker naar de winkel gaan.

PerfumeByMe_Flacons

WIN

Wat het helemaal leuk maakt, is dat wij 2x 50 ml flesjes van jouw eigen samengestelde parfum mogen weggeven! Je mag de parfum zowel online als in de winkel samenstellen als je wint.  Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is GRLMAG liken op Facebook en onder dit bericht een reactie achter te laten met een geldig mailadres.

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

13 Comments
  1. Wat een ontzettend leuk idee zeg, hier had ik nog nooit van gehoord… Eerder toen ik klein was wel zelf parfum gemaakt, hhahahah bloempjes plukken en hier een mooie heeerlijk ruikende parfum van maken *ahum* hahaha… Ohh dat was altijd leuk!! 😉 Ik heb de facebookpagina geliked, en doe graag mee voor een heerlijk parfum! Groetjes ilsiee

  2. wat onwijs leuk, wist niet dat zoiets bestond….. natuurlijk waag ik graag een kansje en duim alvast!
    Ik like (love) Grlmag nu op FB en hoop binnenkort mijn eigen parfum te mogen samenstellen, lijkt me best spannend trouwens….
    XOXO
    Riekie

  3. Al zo lang ben ik op zoek naar een luchtje wat echt bij mij past, dat ik stiekem wel eens boos ben geworden op beroemdheden als Beyonce en Ariana Grande als ik hun zelf-gemaakte luchtjes zag staan. Ik wist alleen nooit dat het mogelijk was om je eigen parfum te laten maken, geweldig! Als ik win, kan ik eindelijk stoppen met het mixen van verschillende testers haha.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.