fbpx

Win: 2X Hema schoolpakket

 

Het nieuwe schooljaar is nog maar even bezig, maar heb je je schriften alweer helemaal vol gekliederd? Doe dan snel mee en maak kans op een van de twee Hema-pakketten!

Hema heeft de leukste boekjes, pennen, mappen en wij mogen twee supertoffe sets weggeven! De pakketten bestaan uit schriften, stickers, notitieboekjes, mappen, leuk papier en pennen, dus zeker weten dat jij weer even vooruit kunt komende tijd. Zo wordt naar school gaan toch iets minder erg ;), toch?

IMG_1668WIN

Kans maken op een van deze pakketten?  Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is GRLMAG liken op Facebook en onder dit bericht een reactie achter te laten met een geldig mailadres.
Succes!
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

27 Comments
  1. Wow dat komt even handig uit zeg. Onlangs is mijn tas nat geregend en mijn kaftpapier, schriften en notitieboekjes zijn aardig naar de maan. Overal kreukels en stukken gescheurd… Dat ziet er toch ook niet uit! En mijn schriften vallen echt al uit elkaar, super irritant en balen. Ik ben hierdoor al eens een schrift zijn inhoud verloren op de dag dat ik een presentatie had… Ja daar sta je dan met je rode koppie voor de klas, oei. Ik hoop dus echt dat ik win want dan kan ik alles weer opnieuw gebruiken voor mijn volgende periode die er al snel zit aan te komen. Liefs Sanne

  2. Geweldige actie want de schoolspullen zijn niet aan te slepen en in de herfstvakantie gaan we alles maar weer eens opnieuw kaften! Geweldig leuke actie en ik doe graag mee!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.