fbpx

Win: 3x GUHL Zijdezacht pakket

 

Na je vakantie (zon, chloor, zout!) kan je haar wel een oppepper gebruiken. Maak kans op een van de drie GUHL haarpakketten.

GUHL Zijdeglans range

Deze leuke haarpakketten komen als geroepen. Teveel zon, chloor en zout zorgen voor droog en beschadigd haar en dit willen we natuurlijk fiksen. Dat gaat makkelijk met de zijdezacht glansproducten van GUHL. De producten van GUHL Zijdeglans zijn speciaal ontwikkeld voor dof, droog en breekbaar haar en helpen je haar te versterken en laten het glanzen. 

Win

Extra leuk: wij mogen drie haarpakketen weggeven met een GUHL Zijdeglans shampoo, conditioner en masker. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is GRLMAG liken op Facebook en onder dit bericht een reactie achter te laten met een geldig mailadres.

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

15 Comments
  1. Ik hou van glanzend haar omdat een vrouw van stralen houdt , en als ik glanzend haar heb krijg ik veel complimenten . Ik maak graag kans op dit pakket. Deze verwenpakket zou meer dan welkom zijn !

  2. Ben vandaag terug gekomen van vakantie, heb enorm genoten, maar mijn haar heeft geleden onder al het chloor, zeewater en zonlicht. Ik kan wel wat glans gebruiken, want mijn pruikje is nu stug en dof.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.