fbpx

Win: 5x Boek Soapsop van Liza Sips

 

Vorige week kon je al lezen over Liza Sips haar nieuwste film Fashion Chicks, maar wist je dat Liza zelf ook een boek heeft geschreven? Wij mogen 5 exemplaren van haar boek Soapsop weggeven!

Soapsop

Soapsop omslag defWanneer de 16-jarige Pippa auditie mag doen voor de populaire soap Liefde & Verraad kan ze haar geluk niet op. Al tijdens de casting slaat de vonk over tussen haar en Mees Swart, de hunk van de serie. Maar Blaire, de gehaaide dochter van de zenderbaas, eist Mees voor zichzelf op. Als Pippa de rol krijgt, werkt Blaire haar in alles tegen. Tot overmaat van ramp moeten de meiden tegenover de media doen alsof ze goede vriendinnen zijn. Pippas ster stijgt razendsnel en voor haar vrienden heeft ze amper nog tijd. Wint Pippa de strijd om Mees of zal de zeepbel barsten?

Wist je dat… het boek deels gebaseerd is op het leven van de schrijfster en actrice Liza zelf toen ze nog in GTST speelde?
win
Kans maken op dit leuke boek? Het enige wat je hoeft te doen is GRLMAG.nl volgen via Facebook en onder dit artikel een reactie achter te laten (met een geldig mailadres, zodat we je kunnen bereiken als je gewonnen hebt).

 

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.