fbpx

Win: 5x het boek Vijftien van Marlies Slegers

 
De vakantie komt eraan en dat betekent weer genoeg tijd voor een spannend boek. Daarom maak je nu kans op het boek Vijftien van Marlies Slegers.

Win

Wij weten zeker dat jij deze zomer niet kunt stoppen met lezen. Het boek Vijftien is namelijk superspannend en past helemaal bij dit digitale tijdperk. Want al dat appen en snappen is leuk, maar het gaat echt niet altijd goed. Hoofdpersoon Elena wordt namelijk slachtoffer van Grooming (digitaal kinderlokken).

Het verhaal

Elena, 15 jaar, voelt zich na de dood van haar vader eenzaam en onbegrepen. Via Instagram, en later WhatsApp, raakt ze aan de praat met Tim, bij wie ze zich meteen op haar gemak voelt en tegen wie ze alles kan zeggen. Elena wordt verliefd en besluit hem in het echt te ontmoeten. Maar dan verdwijnt ze spoorloos…

Job, 17 jaar, probeert zijn ontspoorde verleden met drank en drugs te vergeten. Maar zijn grote verdriet en zijn dominante vader maken het hem niet makkelijk. Gelukkig kan hij zijn frustraties kwijt op de kickboksschool en krijgt hij weer grip op zijn leven. Dan doet hij een schokkende ontdekking: het enige spoor van Elena’s verdwijning leidt naar hem…

Hoe maak je kans?

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op dit boek is GRLMAG volgen op Facebook en onder dit artikel een reactie achterlaten (met een geldig e-mailadres.) ‘Meegedaan’ is al voldoende.

Succes! Het boek Vijftien ligt nu in de winkels. 

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

4 Comments
  1. HOLY MOLY. Stop de tijd.

    Wat een ontzettend spannend verhaal lijkt dit me. Zou er direct mee in mijn hangmat springen om er de komende 3 uur niet meer uit te komen :O

    Zou echt uit m’n stekkerdoos gaan van blijdschap als ik (als boekenwurm) een nieuw vriendje mocht toevoegen aan mijn collectie.

    XOXO Anouk

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.