fbpx

Win: Kaarten voor het BFF-Event

 
Wil jij kans maken op kaartjes voor het beauty & fashion event van het jaar? Lees dan snel verder!

Zaterdag 21 en zondag 22 februari vindt het Beauty, Fashion & Friends Event plaats in Amsterdam RAI. Een dag vol leuke workshops, mode & beauty shoppen, Youtubers ontmoeten en live optredens! GRLMAG’s founder en editor van meidenblad Fashionista Carlijn Bekker geeft workshops bloggen en ook de bloggers van Fashionista.nl zijn aanwezig om al jouw brandende blogvragen te beantwoorden in de Fashionista stand. Een gezellig dagje met een vriendin gegarandeerd! Bekijk hier het hele programma. Het Beauty, Fashion & Friends event is voor meiden vanaf 15 jaar.

Wij mogen 3×2 kaarten weggeven voor dit leuke event. Wil jij erbij zijn? Laat dan hieronder een reactie achter met een geldig emailadres. ‘Meegedaan‘ is al genoeg.

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

16 Comments
  1. Wat tof dat iedereen een kans maakt om erbij te zijn!

    Natuurlijk doe ik ook mee. Lijkt me echt geweldig om ervaring mee op te doen. Dit is dan ook mijn eerste keer dat ik dan naar event zal gaan. Superleuk!

    Liefs,
    Senna

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.