fbpx

Win: Kaartjes Amsterdam fashionweek

 

Droom jij ervan een show bij te wonen van de Amsterdam fashionweek? Lees dan snel verder om kans te maken op gratis kaartjes!

fashion lab

Vodafone steunt ook dit jaar met hun Fashion platform: Fashion LAB, nieuwe maar ook bekende designers en geeft deze een podium om hun collecties te showen! Elke designer die zich bij Fashion LAB aansluit, probeert fashion met innovatie te combineren.

Ook kun je overal waar je bent live alle Vodafone Fashion Lab fashion shows volgen. Verschillende bloggers zullen vanaf Fashion Week live verslag doen via het Periscope-account @VodafoneNL. 

. Alle Fashion LAB shows, backstage reports en interviews met de designers, modellen en het modepubliek zijn tijdens de fashionweek in Amsterdam live te volgen dus!

Winnen

Kan je niet wachten om hier bij te zijn en je te laten inspireren? Dan hebben we goed nieuws!  We mogen namelijk namens Vodafone 2×2 kaarten weggeven! 1×2 kaartjes voor de show van Noir Near Future (10 juli 14.00) én 1×2 kaarten voor AMWESTEN (zondag 12 juli 17.00).

Het enige wat je moet doen om kans te maken is GRLMAG liken op Facebook én in een reactie onder dit bericht laten weten naar welke show je zou willen.

Succes! 

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

18 Comments
 1. Het lijkt me leuk om de show van Noir Near Future mee te maken! De collecties zien er namelijk super strak uit en ik hou daar erg van! Ik hoop dat ik deze winactie zal winnen.. Succes iedereen!

 2. Met mijn moeder omdat ze nu nog meer voor me moet zorgen.
  Omdat ik afgelopen vrijdag geopereerd ben aan me knie.
  en ik vi dt dat ze dit verdient omdat ze weer inspiratie kan zien.
  voor bij haar in de winkel.
  ik zou het echt super graag willen winnen!!

 3. Super gaaf!
  Ik zou heel graag met een vriendin Amsterdam Fashion Week bezoeken en dan de show van AMWESTEN.
  *Fingers crossed*

 4. Meer dan graag wil ik meedoen met de wedstrijd voor 2 kaartjes voor de Fashionweek in Amsterdam aanstaande zondag.

  Dinsdag 14 juli gaan mijn vriend en ik trouwen. Voor dit huwelijk heeft onze, meer dan geweldige, ceremoniemeester en beste vriend, Maurice de Bel ons waanzinnig goed geholpen. De laatste weken zijn we ook driftig bezig geweest om te kijken hoe we hem zouden kunnen bedanken en we kunnen eigenlijk maar 1 ding bedenken: kaarten voor de Amsterdam Fashionweek.

  Maurice is zeer modebewust (en daarin ook heel eigenzinnig). Hij is altijd bezig met zijn kleding, tassen en accessoires en hij heeft hier ook echt oog voor. Hij heeft zelf een beautywinkel, richt etalages in voor vrienden, styled woningen van mensen en weet op het internet alle mogelijk designers en modehuizen te vinden (en kan hier ook zelf mee uit de voeten). Ik weet zeker dat we hem meer dan gelukkig zouden kunnen maken als ik hem mee zouden kunnen nemen naar de Amsterdam Fashionweek. Kleding en styling is zijn passie.

  Ik hoop dat we hem op deze manier mogen bedanken voor zijn inzet voor ons huwelijk en dat we hem ‘hysterisch’ blij mogen maken met kaarten voor AMWESTEN, zondag 12 juli :-).

  Groetjes,

  Noël.

 5. Ik zou het heel leuk vinden om naar de show Noor Near Future te gaan samen met een vriendin van mij. Hoe ouder ik wordt Hoe belangrijker een eigen styl is, Denk dat ik daar inspiratie op kan doen. Ook wil ik proberen te vloggen daar want ik ga een kanaal beginnen

 6. Hi! Ik wil heel heel graag zondag naar de show!!
  Ik moet de rest van de dagen werken bij de VIP balie! Lijkt me leuk om ook nog een show te zien aangezien er veel vriendinnetjes steeds mee lopen! Hoop dat jullie ze nog niet verloot hebben! Wil graag gaan :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.