fbpx

Win: MAC Cosmetics make-upset

 
GRLMAG.nl is twee weken live en dat willen we met jullie vieren! Daarom geven we een awesome MAC Cosmetics make-upset weg.

Van de nieuwe MAC producten in de Mineralize-lijn begonnen we op de GRLMAG-redactie spontaan te kwijlen. Wat een beauty’s! En wat een topkwaliteit, natuurlijk zoals we van het merk gewend zijn. We willen daarom maar al te  graag een leuke (samengestelde) set aan jullie weggeven bestaand uit een Mineralize Glass lipgloss in Boundless Energy (t.w.v. €23,50), een prachtige taupe Mineralize Rick Lipstick in de kleur Taupe Wood (t.w.v. €23,-) en een Mineralize Blush in de kleur Please Yourself (t.w.v. €24,50).

Hoe kans te maken?  We maken het je niet al te moeilijk om kans te maken. Laat hieronder een reactie achter (met een geldig emailadres.) ‘Meegedaan’ is al voldoende.

Volg je ons ook al op Facebook & Instagram?  En deel je de actie via Facebook of Twitter? Extra leuk!

Je kunt niet meer met deze winactie meedoen. Gefeliciteerd Rachel you’ve got mail!

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

60 Comments
 1. Wat schrijven jullie geweldig leuke artikelen! Echt heel erg leuk, handig en super inspirerend om te lezen. Ga zo door! Deze winactie is natuurlijk de kers op de taart. Ik doe zeker mee! Fingers crossed 🙂

  Liefs ! X

 2. Jaaa, een winactie zonder eisen rondom alle social media waar ik geen lid van ben.
  Keep up the good work 😉 en dan doel ik op leuke veelzijdige blogposts!

 3. Ik volg de website al vanaf het begin 🙂 jullie artikels zijn heel inspirerend en leuk !! ik heb nog geen MAC producten maar hoor er wel veel goeds over , ik doe mee 🙂 veel succes iedereen

  1. Super toff dat jullie deze win actie doen. Zelf heb ik nog geen make-up van Mac(dat is dus extra leuk). Heb helaas geen Instagram, maar ik had jullie al geliked op Facebook. Elke dag kan ik niet wachten om een kijkje op jullie blog/site te doen.

   Liefs Noa

 4. Meegedaan! Omg zo geweldig <3 Ik heb wel wat mac producten maar als student is het ook niet eenvoudig 😉 Ik zou het onwijs gaaf vinden moest ik eens winnen met zo'n geweldige actie xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.