fbpx

Win: New Yorker sportoutfit

Met het nieuwe schooljaar is het ‘echte’ leven weer begonnen. Heb jij ook het goede voornemen meer te gaan sporten? Maak dan kans op deze stylish sportoutfit van New Yorker!

NEW_YORKER_ath_6_

Wist je al dat ze bij New Yorker ook mooie sportkleding hebben? Wij mogen één GRLMAG heel blij maken met een supercoole sportset van New Yorker (t.w.v. ongeveer €100), bestaande uit: een sportbh, short, top, jack en een backpack! Zeker weten dat jij weer helemaal gemotiveerd raakt als je in deze fashionable outfit begint aan je work-out.

win
Kans maken op deze stylish sportoutfit uit de nieuwste collectie?  Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is GRLMAG liken op Facebook en onder dit bericht een reactie achter te laten met een geldig mailadres.
Succes!
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

26 Comments
 1. Ik ben echt een sportaholic haha ? wist niet dat de NewYorker ook sportkleding verkocht, ik zou graag in die outfit bij de korfbal willen rondlopen!! Super hip!

 2. Voor mij zou het echt een stok achter de deur zijn om nu eindelijk eens te gaan sporten in deze supercoole sportset van New Yorker.

 3. Wauw! Ik zou het echt heel leuk vinden om te winnen, omdat ik nu echt een doel voor mezelf gesteld heb en daar hoort natuurlijk een mooie sportoutfit bij! Ik wil namelijk 5 km in 25 minuten kunnen hardlopen…♡

 4. Ziet er leuk uit! Dit winnen moet dé motivatie zijn om na twee maanden pauze van het hardlopen, weer te beginnen. Ik heb jullie fb pagina geliked!

 5. Precies mijn motto! Met een fashionable outfit kan ik iedere work-out aan, hoe zwaar ook. Een nieuwe outfit is dan ook altijd welkom. Ik ben nog niet bekend met de items van New Yorker en ben dus super benieuwd. De look is in ieder geval helemaal leuk! Duimen dus!

  Liefs,

  Anouk

 6. Zo dat is nou eens eventjes een echte leuke winactie! Ik zou het zo graag willen winnen. Ik ben namelijk altijd zo gedemotifeerd om te gaan sporten en aangezien dat nu echt moet gaan gebeuren. Tja die kilos vliegen er maar aan en of ik daar nou blij mee ben? Nou echt niet die mogen er mooi even af. Maar ja zoals ik al zei ik raak snel gedemotiveerd, kijk nou eens naar buiten dat weer. Alleen maar regen nattig en storm. Jakkie bah zeg. Ik zou echt graag willen winnen. En trouwens je blog is onwijs leuk zeg, ga zo door

 7. Waaauw, dat noem ik een grote eer om in die kleding yoga en spinning te gaan doen. Lekker fashionable! & natuurlijk motiverend 🙂 ben benieuwd of ik in deze kleding mag trainen 😀

 8. Mijn motto: always trying to outrun my mascara 😉 Kortom, ik hou van hardlopen maar ik hou er ook van een beetje leuk uit te blijven zien… Op dit moment gaat dat in mijn huidige sportoutfit nog niet zo goed (lees oude joggingbroek met veeeeeeel te wijd T-shirt), please help!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.