fbpx

5 originele winterdates

Met deze temperaturen willen jullie natuurlijk het liefst samen snugglen bij de open haard. Toch de guts om er op uit te gaan? Dit zijn de vijf originele winterdates.

 1. Filmmarathon met een thema.
  Verzin een origineel thema voor jullie filmavond, zoals ‘Superhelden’. Kies bijpassende films (The Avengers! The Amazing Spider-Man!) en maak gezellig ter voorbereiding bijpassende hapjes. Denk: de hamer van Thor gemaakt door een zoute stick in een marshmallow te steken.
 2. Ga naar stand-up comedy.
  Zoek via internet op wanneer in het plaatselijke café een upcoming cabaretier een try-out heeft en sleep je crush hier mee naartoe voor een warme kop chocolademelk. Kan je meteen checken of jullie wel dezelfde humor hebben. Héél belangrijk.
 3. Pizza’s maken.
  De liefde van de man gaat natuurlijk door de maag. Channel jullie inner Italiaan en maak voor elkaar(!) een originele pizza. Uiteraard moet je wel even uitleggen welke ingrediënten je hebt gebruikt en waarom je deze bij je lover vindt passen. Wij tippen: Rode pepers = Jij bent ‘heet’ ;-), Champignons = Jij bent goed in alles, Kaas = Deze date is een béétje cheesy
 4. Schaatsen.
  Misschien is het natuurijs niet sterk genoeg voor een lutz (Google dat maar even), maar er is vast in de buurt een schaatsbaan open om je pirouettes op te oefenen. Hij kan je natuurlijk meteen opvangen als het oefenen net íéts minder soepel gaat dan gepland.
 5. Volg een workshop.
  Het liefst zo vreemd mogelijk, zoals ‘Schilderen als Bob Ross’. En nee: dat is niet die gast uit Friends

Wat is jouw ultieme date-tip voor in de winter?

Lees ook:
20 actieve dates die je zeker met je boyfriend moet proberen
4x de ergste eerste dates van celebs

Bron beeld: Gossip Girl

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.