fbpx

Witte sneakers schoonmaken doe je zo

Het lijkt een onmogelijke opgave: je schoenen wit houden. Maar het tegendeel is waar! Dit zijn de beste tips om je schoenen wit te houden en schoon te maken.

Bescherm ze
Voordat je je sneakers gaat dragen, is het handig om ze in te sprayen met een beschermende spray. Vaak heeft de sneakerzaak die gewoon liggen. Bewaar de schoenendoos ook goed om ze daar in op te bergen.

Tandpasta
Als er een vlek op je schoen komt is het belangrijk om dit meteen schoon te maken. Dit kan natuurlijk met heet water, maar witte tandpasta is ook heel goed te gebruiken. Laat dit 10 minuten intrekken.

Vergeet de veters niet
Je zou er misschien niet als eerste over nadenken, maar als je nieuwe veters koopt lijken je sneakers gelijk al een stuk witter!

Wasmachine?
Vaak lees je dat je je schoenen best in de wasmachine kunt doen, maar pas hiermee op. Zo komen de stiksels los en het rubber kan verkleuren. Áls je het al doet, zet je wasmachine dan op de laagst mogelijke temperatuur en doe ze niet in de droger. Doe dit alleen als er geen andere mogelijkheid is.

Nagellak
Misschien heb je wel witte nagellak liggen thuis. Je kunt dit zelfs gebruiken om je vieze witte sneakers beter te maken. Als je de vieze plekken niet van je sneakers af krijgt kun je er een beetje witte nagellak over smeren.

Tadaaa, zo zijn je sneakers weer helemaal nieuw!

Kende jij deze trucjes al?

Lees ook:
https://grlmag.nl/basic-kleding/
https://grlmag.nl/zo-draag-off-shoulder-trend

Beeld: Pixabay.com
Elle Helmig
Elle Helmig

Elle is een echte shopaholic. Ze houdt alle trends nauwlettend in de gaten en kent alle leukje plekjes van Nederland. Ze schrijft én maakt video's voor GRLMAG.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.