fbpx

Woohoo: dit worden de beach trends van 2018

Yay! Het is sinds vorige week eindelijke zomer en dit betekent maar een ding: the beach. Maar wat je allemaal mee moet nemen? Dit worden de beach trends van 2018! You’re welcome.


#1. Baywatch
Het is trowback time! We gaan terug naar badpakken helemaal à la de jaren 80. Hoog uitgesneden zwempakken zijn voor deze zomer helemaal hip. Kies voor een rood zwempakje zodat je Baywatch na kan doen op het strand.


#2. Leuke printjes
Vrolijke printjes zijn het helemaal deze zomer. Palmbomen, kersen, hartjes, ruitjes, streepjes en ga zo maar door. Hoe gekker hoe beter!


#3. Sarong
Dit is een vet handige trend. Als het op het strand of bij het zwembad een beetje fris wordt kan je de sarong om je heen slaan zodat je wat meer bedekt bent. Pro tip: je kan een sarong ook gebruiken als dekentje tijdens een power nap op het strand.


#4. Rieten tas
Deze trend is te cute! Op je Instagram-feed ben je de rietentas vast al wel tegen gekomen. Elke influencer heeft er namelijk een. Kan je het ze ook kwalijk nemen? Ze zijn vet leuk.


#5. Classis black swimsuit
Sexy en classy. Zwarte badpakken ga je deze zomer heel veel tegen gekomen. Superfijn want zwart kleed lekker af. Dan is er nog meer ruimte voor frietjes en lekkers op het strand. Yay!


#6. High waist bikini’s
High waist rokjes, high waist jurken, high waist broeken en nu dus ook high waist bikini’s. De trend houdt maar niet op.


#7. Triangel bikini’s
Triangel bikini’s of driehoek bikini’s zijn zeker een beach trend dit jaar. Super fijne bikini’s als je wat kleinere boobies heb.


#8. Sporty vibes
Yes, hoe fijn is dit? Praktisch een sportbeha om in te zwemmen. Wat wil een girl nog meer?

Vamos a la playa!

> De bikini voor jouw lichaamstype + shoppingtips
> How to: festival hairdo

Bron beeld: Unsplash

 

Samantha Lakker
Samantha Lakker

Samantha is een Journalistiekstudent met een lichtelijke (mega) shopverslaving. Ze kan uren naar make-up tutorials kijken en zit iets te vaak op Netflix. Ze is het gelukkigst als ze ooit nog een keertje een kopje koffie met Khloe Kardashian mag drinken.Goals!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.