fbpx

Ouch! Zayn Malik is gedumpt door zijn management

Zayn Malik fans waren behoorlijk teleurgesteld toen hij besloot niet op tour te gaan na zijn eerste solo album, Mind of Mine. En blijkbaar waren we niet de enige. Zijn management, First Access Entertainment, was blijkbaar nét zo teleurgesteld…

Het management heeft zojuist een punt achter hun relatie met Zayn gezet nadat ze hem representeerde sinds zijn break met One Direction in 2015.

Volgens Variety besloot First Access Entertainment Zayn te laten vallen omdat hij lastig zou zijn om mee samen te werken… Oei. Na de release van zijn eerste album zou Zayn heel veel promotie kansen hebben afgeslagen en weigerde hij een tour.

Sarah Stennett, Zayn’s voormalige manager, blijkt al langer moeite te hebben met Zayn’s attitude, maar zijn gedrag sinds de pijnlijke break-up met Gigi Hadid lijkt te laatste druppel geweest te zijn. “Sarah probeerde de relatie al twee jaar te laten werken, maar Zayn is een heethoofd en had net iets te vaak een grote mond,” vertelde een andere bron aan The Sun.

Zayn is in het verleden erg open geweest over zijn struggles met anxiety, en het zou kunnen dat dat een rol heeft gespeeld in de split met zijn management.

Volgens Stennett was de beslissing om Zayn te laten vallen als cliënt in zijn eigen voordeel. “Soms moet je in het leven extreem moeilijke beslissingen maken om een positieve verandering voor iedereen te krijgen,” vertelde ze Variety.

Alsnog is de timing een beetje gek. Zayn heeft zojuist de tweede single van zijn aankomend album “Let Me” gedropt, en plant momenteel een tour. We zijn heel benieuwd hoe het verder zal gaan met hem!

> Zijn The Weeknd en Bella Hadid weer bij elkaar?
> OMG! Lucy Hale en Ian Harding hadden een Pretty Little Liars reünie

Bron beeld: Zayn

Ashni
Ashni

Gewapend met haar rode lippenstift en winged eyeliner schrijft Ashni over beauty, boys en badass girlpower.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.