fbpx

Zayn op nummer 1

 

Zayn’s eerste solo album ‘Mind Of Mine’ is nog niet eens twee weken oud, of het album staat al op nummer 1 in de Engelse charts!

Volgens Official Charts is het album van Zayn al 4000 keer vaker over de toonbank gegaan dan het laatste album van Adele, genaamd 25. Zayn is in de wolken en laat dat ook zeker weten. “Ik wil alle fans bedanken en mijn team bij RCA en First Access Entertainment, voor alles wat ze gedaan hebben voor mijn begin als soloartiest”, vertelt hij aan Official Charts. “Het is mind-blowing om te zien wat er gebeurt. Ik zie mijn succes niet als iets vanzelfsprekends, mijn leven als 23-jarige had heel anders kunnen zijn”, zegt de zanger. Aww!

Zayn is natuurlijk wel gewend aan de nummer 1 positie met drie One Direction albums die allemaal die plek behaalden, maar nu laat hij ook als soloartiest zien dat hij het op eigen kracht kan. Ook zijn single ‘Pillowtalk’ wordt bestempeld als snelst verkopende single van 2016 tot nu.

You go Zayn!

Foto: Instagram Zayn Malik
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.