fbpx

Zo blijven Angels in shape

 
Dit jaar begint voor veel meiden ongetwijfeld met het goede voornemen: meer sporten. Of iets in die trant. Vol goede moed en motivatie (en bergen nieuwe sportkleding). Zo zorgen die (iets te) perfecte Victoria Secret’s Angels voor hun killer body.

Candice Swanepoel
Candice vsWorkout

“Boksen, yoga, pilates, cardio en andere dingen die mijn trainer verzint. We vervelen ons nooit! We focussen altijd op mijn hele lichaam, sterk worden van top tot teen. En natuurlijk maakt het iedere vrouw haar dag om haar trainer een lesje te leren met een paar bokshandschoenen.”

Haar dieet voor de show

“Ik eet alles. Ik focus wel meer op proteïnen en carbs om een sterker lichaam te krijgen. Ik sport vier tot vijf keer per week dus ik drink iedere dag een proteïnenshake. De meeste mensen geloven me niet, maar ik eet meer dan een man.”

Erin Heatherton
ErinWorkout

“Ballet Fitness, yoga, hardlopen en trainingssessies. Drie dagen achter elkaar sport ik met steeds een tussendag.”

Haar dieet voor de show

“Ik stop met het eten van toetjes en snoep een paar weken voor de show.”

Lily Aldridge
Victoria secret lilyWorkout

“Het hele jaar door doe ik veel Ballet Fitness met Mary Helen Bowers, als de show nadert train ik een dag extra per week en mijn trainingen verleng ik met een halfuur of uur. Ik hou vooral van de brug oefeningen.”

Favoriete sportdrankje

“Kokosnoot water.”

Maak je agenda maar vast vrij, want een VS-body krijg je dus vooral van non-stop sporten, een proteïnen- en carbsdieet en een kokoswatertje na. Wij doen het ze niet na hoor!

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.