fbpx

Zo blijven celebs dus in vorm

 

Celebs hebben altijd een killer body. Maar hoe doen ze dat toch? De workout routines worden onthuld…

Ariana Grande heeft het allemaal: een prachtige stem, een geweldig figuur én een mooie huid. Ze eet vooral plantaardig. Haar strakke figuur behoudt ze door te dansen op 12cm hoge hakken(!) en door te wandelen met haar hond Toulouse. Ariane mediteert ook elke dag. Namaste!

America’s sweetheart en catlady Taylor Swift zie je op Instagram vaak voorbij komen in kleine crop tops. Haar geheim is regelmatig sporten en veel water drinken. In de sportschool staat ze op de loopband terwijl ze luistert naar de nieuwste tracks. Buiten de sportschool danst ze veel voor repetities en on stage. En leuk: haar guilty pleasure is de Pumpkin Spice Latte van Starbucks!

Voor wie Ellie Goulding op Instragram volgt, is het geen verrassing dat ze van sporten houdt. Regelmatig komen er workout video’s voorbij. Ellie eet, net als Ariane, plantaardig. Haar workout routine bestaat uit hardlopen, boxen en heftige krachttraining. You go Ellie!

De 21-jarige Selena Gomez kan acteren én zingen. Net als haar collega’s houdt ze van dansen. Haar dansworkout is een mix van pilates, ballet en lichte krachttraining. Ook doet ze twee keer per dag cardio en eet ze meer groenten en fruit. Maar Selena heeft natuurlijk nog steeds guilty pleasures zoals hamburgers, frietjes en milkshakes.

Beeld: Instagram en News.nike.com
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.