fbpx

Zo creeer je de perfecte lippen

 
Girls, pak je spiegel en check out your lips! Wat zou je eraan willen veranderen en waar ben je juist superblij mee?

Charlotte_high-res_008Wish: Kendall Jenner Lips

Wil je je lippen een boost geven voor bijvoorbeeld een feestje? Gebruik dan een lichter lipppotlood of een gloss alleen in het midden van de lip, boven en onder op je lip. Op die manier geef je je lippen meer dimensie.

Charlotte_high-res_010Wish: Vollere bovenlip

Kan alleen je bovenlip een beetje extra liefde gebruiken? Zoek dan het witte randje dat van nature om je lippen heen zit (beetje met je hoofd draaien in verschillend licht dan zie je het) en kleur die in met een matte lippotlood. Op die manier geef je ze een boost, zonder dat het onnatuurlijk wordt.

Charlotte_high-res_007Wish: Kleiner

Ga je juist voor kleiner lippen? Maak ze dan iets onopvallender door met een beetje foundation voornamelijk de buitenste rand van je lippen iets zachter te maken. Pak dan je favoriete lipstick en breng die voornamelijk in het midden van je lippen aan en veeg het uit naar de buitenkanten. Of ga voor een matte lipstick, die blijft extra lang zitten door de droge textuur en valt minder op in verhouding tot een glanzende variant.

Charlotte_high-res_006Wish: Fun!

Als laatste, speel met de vorm! Don’t be scared, makeup heeft geen regels. Grappige fotoshoot met vriendinnen? Ga voor een mini hartvormig poppenmondje of big full lips. Play!

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.