fbpx

Zó deal je met foute openingszinnen

 
Jongens verdienen best wat credit voor het feit dat zij veelal de –erm- ballen hebben om op ons af te stappen. Toch blijft het een beetje jammer wanneer dit vergezeld gaat met een foute openingszin. Zó deal je ermee.

  1. Hij: Deed het pijn toen je uit de hemel viel?Jij: Doet het geen pijn om steeds te worden afgewezen omdat je versierzin uit de prehistorie komt?
  2. Hij: Heb je een kwartje, dan kan ik je ouders bellen en ze bedanken. Jij: Sorry, dat heb ik zelf nodig om de inrichting te bellen dat je weer bent ontsnapt.
  3. Hij: Ik schrijf een telefoonboek, mag ik je telefoonnummer? Jij: Je staat er zeker zelf ook in, in de rubriek Hopeloze Losers.
  4. Hij: Leuk rokje. Dat zou leuk staan op de vloer van mijn kamer. Jij: Ga er dan zelf maar eentje kopen bij H&M, want dit rokje komt nooit in de buurt van jouw slaapkamer.
  5. Hij: Sorry, ik had jeuk aan jouw knie. Jij: Wat grappig, ik heb over vijf seconden pijn aan jouw kruis.
  6. Hij: (Hij steekt zijn aansteker aan) Zo, nu de vonk er is… Jij: (jij blaast het uit) Oh, het is alweer gedoofd…
  7. Hij: Ben je blond van jezelf, of moet ik met een intelligente versiertruc komen? Jij: Ik zou je wel terug willen beledigen, maar ik denk niet dat je het begrijpt.
  8. Hij: Geloof jij in liefde op het eerste gezicht of zal ik nog een keer voorbij lopen? Jij: Met jouw uiterlijk is de enige kans die jij hebt op liefde op het eerste gezicht met een blinde.
  9. Hij: Waren jou ouders soms goden? Want het vergt twee goden om één godin te maken. Jij: Mijn ouders hebben liever niet dat ik met gewone stervelingen praat, doei!

Wat is de foutste openingszin die jij ooit hebt gehoord?

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.