fbpx

Zo fix je die bad hair day

 

 
Word jij wakker met een super bad hair day? Gelukkig zijn er een paar snelle oplossingen! Dit zijn dé geheimen geïnspireerd op de lente/zomertrends van 2015.

Probleem 1: Een vogelnest

Teveel haar in een klit en te weinig tijd over om het te fiksen. The bright side: je hebt véél volume!

Zo maak je het cool: Pak je haar alsof je een paardenstaart bovenop je hoofd gaat maken en maak er twee delen van. Draai ze apart van elkaar allebei dezelfde richting op en daarna in de tegenovergestelde richting door elkaar, als het goed is krijg je dan een soort vlecht. Draai deze dan weer rond als een knot en zet vast, accessoires et violà helemaal couture a la designer Phillip Lim.

Probleem 2: Plat & futloos

Exact het tegenovergesteld: het is plat, vettig en futloos, eigenlijk moet t gewassen worden, maar je hebt geen tijd.

The bright side: het is supersteil!

Zo maak je het cool: Trek twee scheidingen boven je hoogste punten van je wenkbrauwen en verdeel je haar op die manier in drie delen. Laat de twee delen aan de zijkant zo futloos mogelijk hangen, lekker makkelijk. Het bovenste gedeelte trek je naar achteren en zet je vast met een speld. Net alsof je hebt meegelopen bij Miu Miu, Carven of Celinè.

Probleem 3: Same old, same old

Ons laatste probleem: Het zit eigenlijk wel goed, maar exact als altijd.

The bright side:  de basis heb je.

Zo maak je het cool:  Pak er een gepigmenteerde oogschaduw bij. Het maakt niet uit welke kleur, net waar jij zin in hebt. Hoe lichter je haar, hoe beter je het ziet Haal je punten vervolgens door de oogschaduw. Op die manier kan je snel een ombre effect of gekleurde highlights proberen zonder eerst naar de kapper te rennen! Extra funky: Neem dan je wenkbrauwen in die kleur mee a la Badgley Mischka.

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.