fbpx

 
Knalrood ondanks het insmeren met tien lagen zonnebrand? Met deze tips krijg je een healthy tan, zonder sunburn!

  1. Ga vaker naar buiten. In plaats van één volle dag te bakken aan het strand kan je beter regelmatig in de zon zitten. Zo raakt je huid gewend aan de zon, krijg je een effen tan én raak je minder snel verbrand.
  2. Scrub je hele huid. Door je lichaam van te voren te scrubben haal je alle dode huidcellen weg. Je krijgt niet alleen een mooiere tan, je huid is ook silky smooth. Win-win!
  3. Wees niet bang voor de schaduw. Het is een fabel dat je niet verkleurt in de schaduw. Bovendien vermindert het de UV intensiteit én het risico op een verbrand huidje.
  4. Eet meer groenten. Er is geen wondermiddel voor een zongebruinde huid, maar bepaalde stofjes in groenten kunnen helpen. De caroteen in wortels en tomaten zorgen er bijvoorbeeld voor dat je nét een mooier tintje krijgt.
  5. Maak van zonnebrand jou go-to product. Nog een fabeltje is dat je niet verkleurt door zonnebrand. Hell no! Het voorkomt juist een verbrande huid. Kies de juiste factor voor jouw huid.
  6. Draag een hoed en zonnebril. Je gezicht en de huid rondom je ogen is super sensitive. Teveel blootstelling aan de zon is erg schadelijk. Voorkom dit door een fashionable hoed en hippe zonnebril.
  7. Pamper je huid na het zonnen. Stap onder een lauwe douche en smeer je in met after sun. Ga niet scheren of scrubben. Je huid moet nu juist verzorgd worden. Draag losse kleding en time to chill!
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.