fbpx

Zo maak je een fitjournal

 

Ook veel rondslingerende notebooks liggen en toe aan wat motivatie? Maak dan een fitjournal!

Een fitjournal is een notebook waarin je alles kan opschrijven wat met jou en health te maken heeft. Je kan er workouts in op schrijven, inspirerende foto’s in plakken en je (sport)records inschrijven. Dit boekje kan je helemaal maken naar je eigen stijl en overal mee naar toe nemen, ook handig mee naar de sporthal!

Benodigdheden

Foto1De journal maak je natuurlijk naar je eigen stijl maar ik heb voor de mijne de bovenstaande spulletjes gebruikt: stempels, glitters, schaar, tijdschriften om in te knippen, washi tape en opplak glittertjes. Je kan alles gebruiken wat je in huis hebt en wat je leuk vindt!

Hoe te werk?

Bedenk wat jij graag in je journal wil hebben. Wil jij vooral een boekje met inspiratie? Knip leuke plaatjes uit  tijdschriften of print foto’s uit (én bedenk je ook, dat dit vaak wel modellen zijn en echt niet altijd een realistisch figuur hebben). Vind je het leuker om healthy recepten te bundelen in een boekje? Knip dan recepten uit de tijdschriften of gebruik het als een homemade kookboekje!

Mijn journal

(Toegegeven: mijn fitjournal is niet heel mooi, maar het gaat het om het idee!)

Foto3De eerste pagina is meteen personal. Als je je boekje verliest weet iemand meteen van wie het boekje is. Als je graag wilt zien hoeveel je bent afgevallen dan kan je je maten opmeten, maar dit is natuurlijk niet nodig. Sporten gaat natuurlijk om veel meer dan alleen afvallen, het gaat om je goed voelen in je eigen skin!

Foto5Inspiratie mag natuurlijk niet ontbreken. Ik heb foto’s van echte powervrouwen in mijn boekje geplakt. Zoals je ziet zijn dit niet meiden met super strakke abbs, maar hardwerkende girls die doen aan verschillende sporten.

Foto6

Heel handig: kleine workouts in je journal. Sta je in de sportschool en weet je even niet meer wat je moet doen? Neem een sneak peek in je boekje en je weet meteen een paar leuke oefeningen!

Ga je ook aan de slag met een fitjournal? Tag ons dan met #GRLMAG

Disclaimer: deze journal is bedoelt ter inspiratie. Het is veel belangrijker is dat jij je happy en healthy voelt, dan dat je afvalt of niet genoeg eet. Wil je toch afvallen? Doe dit dan altijd onder begeleiding van een trainer en/of je ouders!
Beeld: Instagram knitbrooks
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.