fbpx

Zo scoor je dure fashionitems voor minder

 
Wie droomt er niet van een paar mooie, echt goede fashion items in in haar kast? Met deze tips scoor je ze, maar dan voor een stuk minder.

SAMPLE SALES

Sample sales worden gebruikt door bedrijven of merken om zich te ontdoen van de nieuwe of oude collectie. Meestal tegen een fractie van de winkelprijs. Het is vaak moeilijk om informatie over de datum en tijd van de sample sale verkoop te krijgen, omdat een sample sale nooit op vaste tijden plaats vindt, en vaak ook kort vantevoren wordt opgezet. Houd de website We Love Sample Sales in de gaten voor sample sales in Nederland.

Het nadeel van sample sales is dat je vaak geen idee hebt of ze jouw droomitems verkopen. Misschien ga je voor niks, misschien vallen de kortingen of modellen tegen, of je hebt geluk en vind je jouw droomitem voor een mooie prijs. Soms zijn items wel zo’n 50 procent goedkoper. Risicootje waard. Zorg wel dat je altijd als de kippen bij een sample sales bent, die goede items vliegen er tenslotte als eerste uit!

SHAREN

Sharen is het helemaal anno 2014. Die tas véél te duur voor jou alleen? Koop ‘m met je beste vriendin, zus of moeder en neem hem om beurten mee. Maak er goede afspraken over en jullie hebben allebei een it-bag in jullie bezit – zonder de rest van het jaar droog brood te moeten eten.

LENEN

Wil jij vooral voor een bijzondere gebeurtenis stralen in een bijzonder design? Dan leen je hem toch gewoon. Presentatrice Yvonne Coldewijer lanceerde deze maand de toffe site Borrow My Bag.

VINTAGE

Tuurlijk, een designeritem gloednieuw uit de winkel is leuk, maar het is nog leuker als je een goed item voor een leuke prijs op de kop tikt. Heel veel dames willen ook weer af van hun designeritems en daar koop jij ‘m gewoon van over. Bijvoorbeeld via luxe marktplaats Designer Vintage. Let op: vraag altijd om een bewijs van echtheid voor je een nepper op de kop tikt.

Vind jij bij kringloopwinkels alleen maar rotzooi? De echte pareltjes worden achter bewaard voor vaste klanten. Regelmatig langsgaan én een goede band opbouwen met de owner dus.

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.