fbpx

Zo vind je de goede foundation

 
Heb jij moeite met het vinden van een foundation die goed bij jouw huid matcht? Dat wordt easy met deze handige tips!

TESTJE

Probeer, test en vraag na, want hoe meer je hebt gezien hoe beter je weet wat je wel en niet wil. Bedenk je voordat je een foundation uitkiest:

– Wat gaat de foundation voor mij doen: Wil je bijvoorbeeld veel of weinig dekking?

– Wat heeft mijn huid nodig: Extra hydratatie voor de droge huid, extra SPF voor sproeten of bijvoorbeeld oil controlling voor de vettige huid?

  • – Waar moet de kleur mee matchen? Je borst heeft dezelfde kleur als de rest van je lichaam, je nek is vaak lichter en je hoofd juist donkerder.
  • – Waarmee wil ik de foundation aanbrengen? Natuurlijke haren voor een lichte dekking of een sponsje  dat juist zorgt voor meer dekking.
OP JE HAND

Als je daarop de antwoorden weet ga je de foundations testen op de bovenkant van je hand. Zijn ze daadwerkelijk zo vloeibaar, glanzend  als wordt gezegd ?

OP JE GEZICHT

Daarna zet je van drie tinten (iets warmer, iets koeler en wat je denkt dat de juiste is) streepjes naast elkaar op je kaaklijn.

OP JE KAAKLIJN

De beste keuze breng je vervolgens aan op de helft van je gezicht. Tevreden? Dan heb jij je match gevonden!

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

1 Comment
  1. Handige tips! Laatst moest ik een nieuwe foundation, maar mijn favo merk (Clinique) was er niet meer. Daar stond ik dan tussen al die bruine flesjes… Xx

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.