fbpx

Zo zie je er ‘s ochtends altijd fris en fruitig uit (ook als je te weinig hebt geslapen!)

Heb jij tot diep in de nacht aan school gezeten of heb je een heel gezellig feestje gehad? Grote kans dat je dat de volgende ochtend goed ziet, maar met deze tips zie je er in no time weer fris uit!

Weg met die wallen

Grote kans dat je na zo’n nachtje doorhalen wallen en opgezwollen ogen hebt. Nee dit is niet zo charming nee, maar gelukkig is het heel makkelijk op te lossen. Masseer eerst met ronddraaiende bewegingen je wallen weg. Op deze manier worden de afvalstoffen onder je ogen afgevoerd. Heb je nog steeds enorme wallen? Zorg er dan voor dat je twee eetlepels tien minuutjes in de vriezer legt, haal ze er vervolgens uit en leg de bollen kant op je ogen. Bye wallen!

Drink water

Water lijkt een oplossing te zijn voor al je problemen, zo ook voor dit probleem. Water helpt niet alleen tegen de dorst, maar is ook goed voor je huid. Je huid wordt helemaal opgefrist door een goed glas water, so stay hydrated girls!

Begin de dag met een dansje

Begin je dag meteen vrolijk door een lekker gek dansje te doen. Je bent meteen wakker, je hele lichaam wordt wakker én je bent waarschijnlijk een stuk vrolijker. Yeahs laat die dag maar komen!

Gebruik kleur

Ik snap dat je op dagen als deze het liefst gewoon in je zwarte veel te grote hoodie met capuchon wil rondlopen, but think again. Je hebt waarschijnlijk een bleke huid door je slaaptekort gekregen. Zwart maakt dit alleen maar erger en deze bleke huidskleur maakt je niet direct frisser. Trek een kleur aan die goed bij je past, waardoor je meteen een frisse boost krijgt!

Wat doe jij als je te weinig hebt geslapen?

>Dit herken je als je geen ochtendmens bent

>Met deze tips word jij een ochtendmens

Bron beeld: Pexels.com

Chiara Stam
Chiara Stam

Chiara schrijft over van alles wat met fun en een happy lifestyle te maken heeft. Ooit droomde ze ervan om een Disney prinses te worden, maar blijft met haar lengte altijd aangewezen op Tinkerbell.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.