fbpx

Zoëlla gestalkt door paparazzi

 

Afgelopen week is niet de allerleukste week geweest voor YouTuber Zoe Sugg (beter bekend als Zoëlla). Na een Snapchatfoto kreeg ze veel kritiek over zich heen en nu wordt ze zelfs gestalkt door paparazzi!

Zoe kreeg het zwaar te verduren toen ze een Snapchatfoto uploadde in haar ondergoed. Verschillende nieuwssites namen het over het internet ontplofte zo ongeveer! Veel mensen vonden de foto ongepast, maar ook veel mensen vonden dat Zoe lekker zelf moest weten wat ze plaatst.

Geblindeerde auto

Helaas is het verhaal hier nog niet afgelopen, want de dag nadat dit plaatsvond maakte Zoe een aantal video’s op Snapchat. Op deze filmpjes vertelt ze dat ze ineens gestalkt wordt. “Deze ochtend stond  er ineens een geblindeerde auto op de hoek van de weg bij mijn huis. Uren lang! Ik vond dat toch een beetje raar”, vertelt de YouTube-ster in de filmpjes. Ondanks dat ze het een beetje gek vond besloot ze gewoon verder te gaan met haar dag.

I FREAKED OUT A LITTLE

Op het moment dat Zoe zelf in de auto stapte en naar een afspraak reed, realiseerde ze zich pas dat ze gevolgd werd door dezelfde geblindeerde auto. “Hij volgde me vanuit mijn huis naar de meeting, zelfs tot in de garage van het gebouw waar ik een afspraak had. Hij parkeerde zijn auto achter die van mij”, zegt ze erover. “Blijkt dus dat deze meneer een paparazzi is en op mij wachtte om foto’s te nemen. I freaked out a little!”

Je zou nu toch denken dat Zoe hier iets aan kan doen, maar niets is minder waar! Hij was gewoon bezig met zijn baan, dus Zoe heeft geen poot om op te staan.

Arme Zoe! Wat vind jij van alle ophef?

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.